Onze kerk-app is live!

Download on the App StoreGet it on Google Play

 

Dit kun je met de app

Via de app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, kun je gemakkelijk geven aan de verschillende collectedoelen, de agenda bekijken, berichten plaatsen of iemand opzoeken in het smoelenboek!
 

Aanmelden

Aanmelden kan niet meer via deze website, maar alleen nog direct in de app. Na het aanmelden met je e-mailadres en kiezen van een wachtwoord krijgen de app-beheerders een melding van je aanmelding in de app. Zij checken dan nog of deze nieuwe aanmelding echt van een gemeentelid is en geven daarna pas volledige toegang. Dat zou dus even kunnen duren.
 

Geven via de app

Voor elke iDeal-transactie betaal je als bedrijf of kerk transactiekosten, bij onze app willen we de transactie kosten laag houden, zo gaan alle inkomsten rechtsreeks naar de kerk of het goede doel. Dat doen we door te werken met een saldo wat in de app wordt opgeslagen. Je laadt dan één keer een tegoed in uw app waaruit je vanaf dat moment kan geven.

Zo werkt het

Je kunt in de app een bedrag kiezen waarmee je je saldo op wilt laden. Vervolgens stuurt de app je via iDeal veilig door naar de betaalomgeving van je eigen bank. Het door jou gekozen bedrag wordt dan automatisch naar de bankrekening van onze kerk overgemaakt en weergegeven in de app. Per week kun je een bedrag vanuit je saldo aan de collecte geven.

Wat zijn de grootste voordelen van collecteren via een saldo?

  1. Met een saldo bespaar je transactiekosten
    De iDeal transactie wordt mogelijk gemaakt door iDeal. Die rekent kosten voor de transactie. Die liggen rond de €0,35 en die besparen we door niet bij iedere collecte een iDeal transactie te doen maar te werken met een saldo.
  2. Saldo = sneller
    Door een saldo op te laden hoef je maar één keer via je bank-app geld over te maken. Je kunt dan in het vervolg met één klik op de knop collecte geven. Geen gedoe.

Kan ik ook geven aan een collecte zonder saldo?

Ja, dat kan. Dan betaal je wel de transactiekosten a €0,35.

terug