Kerk-app


Dit kun je met de app

Via de kerk-app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, kun je gemakkelijk geven aan de verschillende collectes, berichten plaatsen, de agenda bekijken, of een gemeentelid opzoeken in de gebruikerslijst.
 

Toegang

Toegang tot de kerk-app is alleen voor gemeenteleden ingeschreven in onze gemeente. Download de app op je  smartphone of tablet of ga naar de webversie. Na het aanmelden met je e-mailadres en kiezen van een wachtwoord krijgen de app-beheerders een melding van je aanmelding in de app. Zij controleren dan of deze nieuwe aanmelding echt van een gemeentelid is en geven daarna pas volledige toegang. Dat kan dus even duren.

Download on the App StoreGet it on Google Play
 

Kerk-app Webversie


Geven via de app

In de app-versie voor mobiel of tablet (niet in de webversie) is het mogelijk om aan de collectes te geven. Hiervoor kun je saldo op de app zetten via iDeal. Voor elke iDeal-transactie betaal je als bedrijf of kerk transactiekosten. Bij onze app willen we de transactie kosten laag houden, zo gaan alle inkomsten rechtsreeks naar de kerk of het goede doel. Dat doen we door te werken met een saldo wat in de app wordt opgeslagen. Je laadt dan één keer een tegoed in de kerk-app waaruit je vanaf dat moment kan geven.
Je kunt in de app een bedrag kiezen waarmee je je saldo op wilt laden. Vervolgens stuurt de app je via iDeal veilig door naar de betaalomgeving van je eigen bank. Het door jou gekozen bedrag wordt dan automatisch aan je saldo toegevoegd. Vervolgens kun je per collecte bepalen hoeveel je wilt geven.

Wat zijn de grootste voordelen van collecteren via een saldo?

  1. Met een saldo bespaar je transactiekosten
    De iDeal transactie wordt mogelijk gemaakt door iDeal. Die rekent kosten voor de transactie. Die liggen rond de € 0,24 en die besparen we door niet bij iedere collecte een iDeal transactie te doen maar te werken met een saldo.
  2. Saldo = sneller
    Door een saldo op te laden hoef je maar één keer via je bank-app geld over te maken. Je kunt dan in het vervolg met één klik op de knop collecte geven. Geen gedoe.

Kan ik ook geven aan een collecte zonder saldo?

Ja, dat kan. Dan betaal je wel de transactiekosten a € 0,24.
 

Kan ik terugvinden wat ik heb gegeven via de kerk-app?

Er is gemakkelijk terug te vinden wat je aan saldo hebt opgewaardeerd en wat je aan welke collecte gegeven hebt. Ook is er een jaaroverzicht in te zien. Één getal voor de belastingdienst, wel zo makkelijk!

 


 

terug