Gebruik zalen.

Wilt u gebruik maken van een van onze ruimte`s…… bel gerust voor informatie ….

wij staan voor u klaar…….

Piet van der Krogt 0181-215098

 

Kosterschap

Vanaf  1 september 2010 jl worden de taken en verantwoordelijkheden die van een koster in de breedste zin van het woord verwacht mag worden, gerealiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers, die  aangestuurd worden door een kosterschap van drie mensen.

Voor de Erediensten is er een kostersgroep van rond de 10 personen beschikbaar, waarvan er bij toerbeurt elke zondag iemand vanuit deze groep als 1e koster de verantwoordelijkheid op zich neemt, voor alle voorbereidingen die er om de hoek komen kijken rondom een Eredienst, de kerkrentmeesters die deze zondag in functie zijn, assisteren de 1e koster met zijn werkzaamheden.

Voor diensten anders dan op de Zondag, waarbij we dan vooral denken aan Rouw en Trouwdiensten, hebben we eveneens een groep van zo`n 10 personen beschikbaar, om de kerkzaal in gereedheid te brengen, het geluid/beamer te verzorgen, en zo nodig in de Hof familie`s en gasten van koffie te voorzien.

Wat het schoonhouden van de gebouwen betreft, mogen we ons gelukkig prijzen in het bezit te zijn van een groep van ruim 30 vrijwilligers die bij toerbeurt wekelijks de kerkzaal en bijgebouwen schoonhouden, zodat alles er netjes en verzorgd uit blijft zien.

Voor ons als Gemeente snijdt dit mes aan tweekanten omdat we op deze manier veel Gemeenteleden betrekken bij het met elkaar Gemeente zijn, en zijn met elkaar ook nog eens heel erg financieel verantwoord bezig.

Een leuke bijkomstigheid is dat allerlei commissie`s binnen onze kerk zichzelf “bedruipen”  tijdens vergaderingen door zelf koffie te zetten, na de vergadering alles schoon achter te laten, en de afwas in de vaatwasser te zetten.

Maar wilt u gebruik maken van een van onze ruimte`s…… bel gerust voor informatie ….

Want voor u staan wij altijd klaar…….

Marien van Balen 0181-212904